dijous, 23 de setembre del 2010

VALLCANERA - MAL ROTLLO AMB EL CURSOS I EL TINENT D'ALCALDE


Instancia entrada el 23 de setembre 2010, amb nº 3136

INSTÀNCIA GENERAL
En Alberto Miralles Güell, amb el DNI núm , com a portaveu del grup municipal ICV-EUiA-EPM,amb domicili al carrer Cosme i Damia nº 2, Població Sils, codi postal 17.410

EXPOSA :

En relació amb els cursos de formació que s’estan oferint a la ciutadania de Sils aquest dies, en concret els que organitzxa la AA.VV. Sta. Eulàlia de Vallcanera amb el suport de l’Ajuntament de Sils, hem tingut coneixament dels següents fets:

El pasat dia 17 de setembre, varies persones es varen presentar al centre cívic de Vallcanera per fer les inscripcions a diferents cursos.

El Sr. Joan Cot, tinent d’alcalde d’aquest ajuntament, que parlava en nom de la AA.VV. de Sta. Eulàlia, els hi va dir que per inscriure’s als cursos tenien que fer-se socis de la seva associació i sinó no els inscrivia, com així va ser.

Adjunto noms i DNI de les persones que avalan i donen fe d’aquesta increïble actuació del tinent d’alcalde Joan Cot, membre del govern en minoria de IdS-PM, que no ha trobat altre manera de fer proselitisme de la seva AAVV que la del engany i la mentida.

Noms de les persones que donen fe del que s’exposa i que es posen a la vostre disposicio :

Agustin Valdes Herrera, DNI
Xoan Moreno Losada, DNI
Eva Gonzalez Marin, DNI
Jenifer Martin Casas, DNI
Juanjo Jose Garcia Juan DNI
Cristina Rodriguez Jimenez, DNI

Val la pena afegir que en cap lloc de la publicitat dels cursos apareix aquest caràcter exclusiu de que els cursos només son per les persones afiliades a la AA.VV Sta Eulàlia, tal i com deia el Sr. Joan Cot.

Que la inscripció a la AA.VV. encareix notablement el cost del cursos, significant una publicitat enganyosa en el que apareix implicat el propi Ajuntament.

Que es encara mes lamentable que aixo es doni en un context de greu crisi econòmica amb cursos, com informàtica o manteniment terapèutic, que poden ser un ajut per trovar ocupacio.

Com anomenar el que aqui s’exposa, un frau i/o una forma d’enriquiment il•licit ?? No te el Sr. Joan Cot altre manera d’ aconseguir afiliacions per la seva AA.VV ??

Adjuntem escrit d’oferta dels cursos a Vallcanera.

per la qual cosa

DEMANA :

En primer lloc, a l’alcalde i al secretari de l’ajuntament: si estaven asabentats d’aquesta actuació de la AAVV de Sta Eulalia i del seu representant i tinent d’alcalde Sr. Joan Cot, en la seva pretensió de que els cursos que organitzen amb el suport de l’ajuntament son exclusivament per les persones afiliades a la AAVV de Sta Eulàlia de Vallcanera.

En segon lloc, si l’alcalde i secretari de l’ajuntament avalan i aproven aquesta actuació de la AAVV de Sta. Eulàlia, en concret: que els cursos siguin exclusivament pers persones afiliades a la AAVV de Sta Eulàlia de Vallcanera, tal i com pretén el Sr. Joan Cot.

En tercer lloc, si resulta que efectivament els cursos no han de ser en exclusiva per les persones afiliades, demanem un actuació des de l’ajuntament instant a l’AAVV de Sta. Eulália de Vallcanera a tornar a iniciar els tràmits per la inscripció als seus cursos, fent les coses com correspon amb uns cursos que tenen el suport de l’ajuntament, sense imposicions i sense discriminacions.

La qual cosa espera obtenir.

A la espera de la seva resposta, el saludo atentament

Sils, a 20 setembre de 2010 .

IL.LM. ALCALDE PRESIDENT DE L’AJUNTAMENT DE SILS

1 comentari:

Anònim ha dit...

Porque tiene que plegar como Concejal, por denunciar las actuaciones ilegales que están haciendo él joan cot, el Tabernet y el propio Alcalde, que se marchen ellos que desde que están en el Equipo de Gobierno solamente están haciendo trapicheos y endeudar al Pueblo de Sils, en 2.825,000 €uros, a parte de las Cacicadas que les hacen a los que no les siguen su juego, tú seguro que serás uno de ellos, que solamente valéis para dejar comentarios y no decirlo a la cara.