dijous, 23 de setembre del 2010

NYAP - ALCALDE, NO EREN TRES ESCRITS, EREN TRES MOCIONS


Instancia entrada el 23 de setembre 2010, amb nº 3135

INSTÀNCIA GENERAL

En Alberto Miralles Güell, amb el DNI núm. , com a portaveu del grup municipal ICV-EUiA-EPM, amb domicili al carrer Cosme i Damià 2, Població Sils, codi postal 17.410,

EXPOSA :
Que en data 22 de juliol de 2010, el nostre grup municipal varem entrar tres mocions, amb el Nº 2519, 2520 i 2521. Totes tres feien referència a un escrit dels verins i veïnes del Carrer Bastiments, del anomenat nyap urbanístic de Sils, el supermercat CONSUM.

Malgrat haver presentat les tres mocions en temps i forma, un mes abans de la convocatòria ordinària del ple, l’alcalde ens va sorprendre amb que a l’ordre del dia que convocava el ple ordinari, no hi era cap d’aquestes tres mocions.

Amb la mateixa data que es convocava el ple ordinari, 27 d’agost, varem rebre carta certificada de l’alcalde, amb registre de sortida 4080, on ens deia textualment:
“El grup municipal d’ICV-EUiA-EPM, ha presentat tres escrits, amb registre d’entrada ...!

Agraïm els aclariments i explicacions de l’alcalde, i encara els hi agrairíem més si hagués tingut el detall de fer-ho abans de convocar el ple i no el mateix dia..

El cas és que el nostre grup no ha presentat tres escrits esperant una resposta, sinó que havíem presentat en temps i forma tres mocions, i que encara no entenem que no fossin incloses a l’ordre del dia.

per la qual cosa

DEMANA :

Que les tres mocions presentades en temps i forma, en data 22 de juliol, , amb el Nº 2519, 2520 i 2521, i que totes tres fan referència a un escrit dels verins i veïnes del Carrer Bastiments, del anomenat nyap urbanístic de Sils, el supermercat CONSUM, siguin incloses a l’ordre del dia del proper ple, tal i com correspon quan un grup municipal presenta una moció.

La qual cosa espera obtenir.

A l’espera de seva resposta, li saluda atentament

Sils, a 22 de setembre del 2010 .

IL•LM. ALCALDE PRESIDENT DE L’AJUNTAMENT DE SILS

2 comentaris:

Anònim ha dit...

crec que et van contestar per escrit, Que mes vols, noi

Anònim ha dit...

deixo copia del meu comentari al blog de la associació de comerciants de Sils

http://laparada-aces.blogspot.com/2010/10/veins-de-sils-es-queixen-que-colloquen.html

en el que expresso la meva opinió i que es tan valida com per compartir-la aquí també:


Anònim ha dit...
ja veurem el dia que un camió atropelli un nen del veïnat en unes d'aquestes marxes enrrera que fan com a maniobra per descarregar al moll, qui serà el que donará explicacions, segurament l'alcalde actual que es el principal culpable ja no hi serà al consistori i serà un altre el que tingui que donar la cara, pero com sempre seran uns altres els que tindrant tot per perdre

26 d’octubre de 2010 22:45

benet asensio