dilluns, 9 de març del 2009

MANIFESTACIONS PLANTEM CARA A LA CRISI





10-M GIRONA, 14-M BARCELONA,

MANIFESTACIONS "PLANTEM CARA A LA CRISI"

CCOO i UGT exigeixen als poders públics mesures per garantir l'ocupació i l'atenció a les persones que es queden sense feina


MANIFESTACIO GIRONA

La manifestació de Girona serà aquest dimarts dia 10 i començarà cap a les 18.30 hores, un cop finalitzada l'assemblea conjunta que prèviament, i a partir de les cinc de la tarda, hauran celebrat, al Centre Cultural la Mercè de Girona, els delegats i delegades sindicals. El recorregut de la manifestació serà el següent: pujada de la Mercè, passeig de la Muralla, plaça de Catalunya, carrer de Sant Francesc, Gran Via, carrer del Nord, carrer de les Hortes, carrer de Santa Clara, Pont de Pedra i plaça del Vi.

MANIFESTACIO BARCELONA

La manifestació de Barcelona està convocada per al dissabte 14 de març, a partir de les 17 hores i sortirà de la Via Laietana. La Unió Intercomarcal de CCOO de Girona posa a disposició dels seus afiliats i afiliades un servei gratuït d'autobus per poder assistir-hi. Cal apuntar-s'hi prèviament al 972-21 73 03.

CCOO de Catalunya. 06/03/2009

CCOO de Catalunya i UGT convoquen una gran manifestació al centre de Barcelona el dissabte 14 de març de 2009. L'objectiu és canalitzar el malestar de la població treballadora davant la situació de l'economia actual i demanar mesures als poders públics i als empresaris per sortir endavant. Amb el lema "Plantem cara a la crisi", els dos sindicats obren la convocatòria a totes les entitats i organismes que s'hi vulguin sumar, així com a la ciutadania en general.

MANIFEST CC.OO.
http://www.ccoo.cat/pdf_documents/Manifest%20conjunt.pdf
PROPOSTES CC.OO.
http://www.ccoo.cat/pdf_documents/CCOO%20davant%20la%20crisi.pdf