dilluns, 12 de maig del 2008

12 MAIG SILS MOVILITZACIO TRANSPORT ESCOLAR





EXIT DE LA MOVILITZACIO A SILS !! COLAPSE CIRCULATORI !!

EL PI,PI,PI DELS CLAXON S´HA ESCOLTAT PER TOT ARREU !!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

També vull opinar
A Vallcanera existeix un virus cancerigen i paràsit, de nom AVH, que ja fa anys que volta i revolta el veïnat. Com que no serveix per res i no fa cap feina ,ni la seva (te una “baixa fraudulenta”) busca i re busca la seva supervivència mirant de xuclar d’ allà on pot . i no te cap mena de vergonya en muntar els “ciris” que calguin per tal d’ anar fent. La seva darrera fellonia es anar contra l’ alcalde , disfressant l’ acció amb altres “xorrades” , com ara aquesta, perquè aquest ( l’ alcalde) no vol que els ciutadans de Sils paguin les obligacions dels propietaris de Vallcanera amb les canonades d’ aigua. Clar que per poder anar sobrevisquin i tirar endavant les seves malifetes , es recolza en una base social de la mateixa “estofa” on hi troba un substrat adobat . Hi, a mes, troba altres “xitxarel•los” que s’ ha aprofiten d’ ell per altres interessos obscurs. Aquest virus apareix cada cop que a Vallcanera hi ha un problema. Un poema.

Anònim ha dit...

El Calos Cordobés al ataque. Tan patético y ridúculo como siempre. Aprende a distinguir entre el POUM y La ONU, anda.

La movilización ha sido un éxito pero hay que conseguir que el alcalde se moje y asegure que a las famnilias no les va acostar un euro.

Anònim ha dit...

Historia de l’ Homenet verd ( 1ª part)

Hi havia una vegada un homenet que vivia en un jardí , a prop d’ un estany, es deia AMG,. Havia estat de color vermell i amb el temps es va anar descolorint i tornant-se de color verd , malgrat aquest “camaleonisme” no havia pogut tenir mai cap mena de gloria, malgrat cercar-la insistentment. Però vet aquí, que una vegada , no poden esser cua de lleó va arribar a esser cap de retoli, gracies als èxits aliens i a uns quants babaus , descolorits com ell, que li van fer cas. Com a cap de ratolí hauria d’ haver ajudat al cuc gros a endreçar el jardí, desprès de molts anys de disbauxa , però com que la situació li venia gran a per tot i tenia altres pretensions, va pensar que podria fer per sobre sortir de la mediocritat i va escoltar els càntics d’ una mena de sirena/foca grossa, pudent i mentidera , na GPR, que li oferia el camí de la gloria si pactava amb el virus cancerigen AVH , que aquest l’ ajudaria per anar encontre del cuc gros i que a canvi ella algun benefici en trauria.

LNC ha dit...

Historia de l’ Homenet gris( 1ª part)

Hi havia una vegada un homenet que vivia en un jardí , a prop d’ un estany, es deia MNS,. Havia estat sense color i amb el temps es va anar colorint i tornant-se de color montillesc, malgrat aquest “camaleonisme” no havia pogut tenir mai cap mena de glòria, malgrat cercar-la insistentment. Però vet aquí, que una vegada , no poden esser cua de lleó va arribar a esser cap de ratolí, gràcies als èxits aliens i a uns quants babaus , descolorits com ell, que li van fer cas. Com a cap de ratolí hauria d’ haver ajudat al cuc gros a endreçar el jardí, desprès de molts anys de disbauxa , però com que la situació li venia gran a per tot i tenia altres pretensions, va pensar que podria fer per sobre sortir de la mediocritat i va escoltar els càntics d’ una mena de sirena/foca grossa, pudent i mentidera , na JCP, que li oferia el camí de la gloria si pactava amb el virus mortal JAGB , un d'aquests virus molt enganxos i contagiós, que aquest l’ ajudaria per anar en contra del cuc gros i que a canvi ella algun benefici en trauria, com ara un xalet en sòl no urbanitzable mentre s'aprofitava dels seus veïns i veïnes que li paguaven la bústia i la recollida d'escombraries.

Continuarà....

Anònim ha dit...

D'un anònim al primer anònim:
No et dones conta de que el que te molt poc nivell ets tu. Amb aquests comentaris insultants i posc respectuosos?.I tu et permets el luxe d'enmarcar a la gent??.
Aqui es veu el teu coeficient d'inteligència i la teva manca d'educació i respecte vers els altres.
Si fos meu aquest Blog comentaris com aquest, per insultants i xenòfegs ja els haguès suprimit!!!.

Anònim ha dit...

CORDOBÉS TEN MUCHO CUIDADO PORQUE DE TANTO COLUMPIARTE EL DIA MENOS PENSADO TE VAS A CAER DEL COLUMPIO

TU Y TU MUGUER SI QUE SOIS UNOS PARASITOS.

Y TENEIS EL VIRUS DEL HIV