diumenge, 18 de maig del 2008

Moció a Riudarenes. Aires de canvi a Sils.

Moció a Riudarenes

“La moció era l´única alternativa que ens quedava”. El PSC reclama que els regidors de CiU siguin expulsats pel partit per “falta d’ètica política”. El líder de CiU a Riudarenes, encara cap de l’oposició, està convençut que el canvi d’aires serà positiu per al poble i que, d’aquí a uns anys, es constataran millores en la gestió municipal, sobretot pel que fa al dia a dia més que en els grans projectes.

CiU és la llista menys votada i governareu gràcies a un trànsfuga (…) Ara, però, hauran de passar els 10 dies que demana la llei perquè es convoqui el ple de Riudarenes -serà un migdia- per sotmetre el govern de Gironés a la moció de censura presentada pels convergents liderats per Jordi Ros, i amb el suport d’un regidor que va ser reclutat per Gironés arran la seva popularitat a la urbanització de Can Fornaca (…)

Aires de canvi a Sils

A Sils, la situació política també està calenta i el govern en minoria dels Independents per Sils liderats per Martí Nogué podria estar també en temps de descompte. El portaveu de CiU, Francesc Anoro, va admetre ahir que caldrà “fer alguna cosa si el poble segueix anant per mal camí”, tot i que va descartar una entesa immediata entre els seus tres regidors i els dos que ostenten, respectivament, AM i ICV.

Font: article de E.Batlle al Diari de Girona, 18 maig

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja toca ja, fer fora als d'IdS.

Anònim ha dit...

Coneixeu-ho al “xoriço andorrà”?
Si home es molt conegut. El “xoriço andorrà” va fotré milers de duros en Pujol ( de CiU), i els donava en Duran ( de U). Aquest senyor ara viu a Vallcanera i es molt amic del virus cancerigen AVH, el virus cancerigen AVH, la sirena/foca grossa i pudenta GPR i l’ homenet verd AMG tenen un pla per poder fer fora al cuc gros . Us podeu imaginar l’ unió? Un xoriço mes un virus cancerigen i una foca/sirena pudenta . I ara demanen canviar d’ aires en el Cau del cuc gros. Sabeu perquè?
a) El virus cancerigen no vol pagar com propietari
b) La sirena/foca ajuda al seu amo i tampoc vol pagar
c) L’ homenet verd veu la possibilitat d’ esser cuc ( ja es un cuc) gros
Tot això estintolat i emparat amb els duros que el “xoriço andorrà” ens va fotré a tots ( amb el beneplàcit d’ en Pujol) i que ara es gasta com li rota.

Anònim ha dit...

Que baix ha caigut IdS que ha d'inventar aquestes històries. Tant us jugueu a Can Celdoni i el Nou POUM Nogué ?

Anònim ha dit...

Escric per primera vegada per expresar el que molts Silencs i Silenques pensem:
Si tots els Ids són com tu de tant baixa calanya. Ja pots contar quin futur més negre ens espera a Sis!!...
Cal un canvi ja!!.

Anònim ha dit...

Hola Albert i Cristina,
Us vull felicitar perquè en els Blogs tothom es fica contra vosaltres i això vol dir que ho feu molt bé. Endavant!!!.
Pitjor és que no parlin de tu...
Jo us vaig votar i no m'heu defraudat!!. Continueu així!!