dimecres, 27 de maig del 2009

EL NYAP - DIARI DE GIRONA


ICV-EUiA-EPM de Sils demana al PTOP que intervingui en el cas del supermercat

Vol que el Servei de Protecció a la Legalitat els informi sobre la gestió de l'assumpte urbanístic


SILS | MARTÍ SANTIAGO
L'agrupació local d'ICV a Sils, ha presentat un escrit al registre del Servei de Protecció de la Legalitat i Assessorament, de la Direcció General d'Urbanisme, en què l'insta a intervenir en relació amb el supermercat que s'ha construït a la zona de Can Cabirol.
El portaveu de la formació, Albert Miralles, explica que no té "la certesa absoluta que tot estigui malament" però indica que vol assegurar-se que "tot estigui correcte".

Aquest reclam es produeix perquè l'agrupació considera que la construcció del supermercat "ha incomplert normes urbanístiques i es produeixen defectes de procediment". Així mateix, ha reclamat al Servei de Protecció que informi de l'estat de les seves gestions respecte a aquest assumpte, ja que considera que el cas d'aquesta superfície comercial ha generat "una alarma social" a la població.

ICV-EUiA-EPM ja va presentar un seguit d'al·legacions a l'estudi de detall d'aquest establiment i sol·licitava la "minimització de l'impacte visual i paisatgístic de l'edificació", l'anul·lació de la llicència "per a la construcció de l'edifici industrial per a usos comercials", la incoació d'un expedient de disciplina urbanística de l'edifici construït i la presentació d'un projecte de legalització de l'edifici per part dels propietaris.
D'altra banda, el supermercat encara no està inaugurat tot i que preveia fer-ho el passat dia 14.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara ja dius que no tot esta malament, . Quan tardaras a veure que l'has cagada i que ja no saps per on surtint'en.
Rectifica que es de sabis i tu no has demostrat mai que ho siguis