dilluns, 25 de maig del 2009

EL NYAP DE SILS AL SERVEI DE PROTECCIO DE LA LEGALITAT I ASSESORAMENT


Document entrat a registre el 22 de maig de 2009

SERVEI DE PROTECCIO DE LA LEGALITAT I ASSESORAMENT
DIRECCIO GENERAL URBANISME

A l`atencio de la Sra. Pilar Marti Camps.


Albert Miralles Güell, DNI , Cristina Simó Alcaraz, DNI , regidor i regidora del grup municipal d`ICV-EUiA-EPM de Sils, amb domicili al carrer , CP 17.410, Sils.
Telèfon , correu electrònic

EXPOSEM

Què en data 16 de desembre de 2008 i nº de registre d`entrada 003116, varem entrar al Servei territorial d`urbanisme de Girona un escrit amb el que exposàvem els defectes de procediment i d`incompliment de les normes urbanístiques vigents, en el nostre parer, referit al EXP . 2008/30, la llicència d’obres per a al construcció d’un nau industrial per a una activitat d’autoservei amb aparcament en superfície a l’empresa FONCIE, S.L.

Demanàvem la intervenció com a Servei territorial de Girona per la revisió de la llicencia, la suspensió de la seva execució i la paralització de les obres iniciades.

Al mateix temps, el 16 de desembre de 2008, amb el nº de registre d`entrada 27.161, varem entrar un escrit en les mateixes demandes al Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, i del que ens consta per escrit que ja ha iniciat les seves gestions.

Adjuntem mocio presentada pel notre grup al ple municipal del 22 de gener del 2009, rebutjada per set vots contra quatre.

Adjuntem recurs d`alçada presentat en contra del ple municipal del 5 de març i del acord de la Junta de Govern local del 16 de març del 2009.


DEMANEM


La vostra intervencio en relació al expedient per que entenem que es donen defectes de procediment i d`incompliment de les normes urbanístiques vigents, en el nostre parer, referit al EXP . 2008/30, la llicència d’obres per a al construcció d’un nau industrial per a una activitat d’autoservei amb aparcament en superfície a l’empresa FONCIE, S.L.

Demanem informació del estat de les vostres gestions, ates el grau d` alarma social que aquest assumpte del nyap urbanístic de supermercat COMSUM ha aixecat al poble de Sils.

La qual cosa esperem obtenir.

Sils, 22 maig del 2009.

Sra. Pilar Marti Camps

SERVEI DE PROTECCIO DE LA LEGALITAT I ASSESORAMENT.