divendres, 3 d’abril del 2009

NO AL NYAP - URBANISME GIRONA

ESCRIT PRESENTAT AVUI , 3 D`ABRIL , A URBANISME DE GIRONA


AL SERVEI TERRITORIAL D`URBANISME DE GIRONA.


Albert Miralles Güell, DNI ,Cristina Simó Alcaraz, DNI , regidor i regidora del grup municipal d`ICV-EUiA-EPM de Sils, amb domicili al carrer , CP 17.410, Sils.
Telèfon , correu electrònic


EXPOSEM


Què en data 16 de desembre de 2008 i nº de registre d`entrada 003116, varem entrar al Servei territorial d`urbanisme de Girona un escrit amb el que exposàvem els defectes de procediment i d`incompliment de les normes urbanístiques vigents, en el nostre parer, en el anomenat nyap urbanístic de Sils, referit al EXP . 2008/30, per activitat d`autoservei de l`empresa FONCIE SL.

Demanàvem la vostra intervenció com a Servei territorial de Girona per la revisió de la llicencia, la suspensió de la seva execució i la paralització de les obres iniciades.

Al mateix temps, el 16 de desembre de 2008, amb el nº de registre d`entrada 27.161, varem entrar un escrit en les mateixes demandes al Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, i del que ens consta per escrit que ja ha iniciat les seves gestions.

Adjuntem mocio presentada pel notre grup al ple municipal del 22 de gener del 2009, rebutjada per set vots contra quatre.

Adjuntem recurs d`alçada presentat en contra del ple municipal del 5 de març i del acord de la Junta de Govern local del 16 de març del 2009.


DEMANEM

La vostra resposta al nostre escrit de 16 de desembre, nº 003116 de registre d`entrada, que encara resta pendent.

Demanem informació del estat de les vostres gestions, ates el grau d` alarma social que aquest assumpte del nyap urbanístic de supermercat COMSUM ha aixecat al poble de Sils.

La qual cosa esperem obtenir.

Sils, 3 d`abril del 2009.


Sr. Camil Cofan Amiel

Responsable del Servei Territorial d`Urbanisme de Girona.