dijous, 26 de juny del 2008

GIRONA TREBALLADORA 26 JUNY

CC.OO. - COMUNICAT DE LA FEDERACIO D´ACTIVITATS DIVERSES DE CC.OO.

EN DEFENSA DEL DRET A FER VAGA I PER L’EQUIPARACIÓ SALARIAL

Des del dissabte 21 de juny, els companys i companyes de Fomento de Construcciones y Contratas SA de Torroella de Montgrí i L’Estartit estan en vaga indefinida per reclamar la fi de la discriminació salarial i l’equiparació amb les altres poblacions de les comarques gironines ( Per un Conveni provincial ) i per la conversió en llocs de treball fixes per als treballadors eventuals ( més del 35% de la plantilla ).

L’ajuntament, des de el primer dia de vaga, ha vulnerat aquest dret fent treballar a la brigada de l’ajuntament per recollir i escombrar diferents punts de la població com la platja, carrers comercials, alguns hotels, port nàutic, etc...El dilluns es van instal•lar contenidors d’empreses externes per fer la recollida de residus, en un pas més cap a la vulneració al dret a fer vaga, i com a mostra del caciquisme d’aquest ajuntament. L’Ajuntament ha fet un “decret” per poder recollir els residus prescindint del vaguistes, cometent una clara il•legalitat.

Els treballadors i treballadores han decidit iniciar una marxa a peu en defensa del dret a fer vaga des de Torroella fins a Girona per reclamar al Departament de Treball que intervingui per garantir aquest dret.

Des de la Federació d’Activitats Diverses de les Comissions Obreres, us convoquem a tots i totes a les 18 hores del dijous dia 26 de juny, a la Plaça del Vi de Girona per rebre i donar suport a la marxa per el dret a fer vaga, i acompanyar-los fins a les portes del Departament de Treball de Girona.

26 DE JUNY A LES 18H A LA PLAÇA DEL VI DE GIRONA (AJUNTAMENT).

PEL DRET A FER VAGA

PER L’EQUIPARACIÓ SALARIAL, CONVENI PROVINCIAL

FI A LA DISCRIMINACIÓ