diumenge, 10 de febrer del 2008

NOGUE DIU NO AL CRAE

Marti Nogue i IdS han resolt l´expedient del CRAE igual que Joaquim Rovira amb CiU. Perquè l´Alcalde no diu que el POUM es pot modificar i permetre el CRAE?
Dels vint llocs de treball necessaris pel CRAE, més o menys, una part important es podrien traduir en noves ofertes d´ocupació per Sils. Això tampoc ens interessa?
* * * * * * *
Sils denega l´obertura d´un centre de menors perquè el POUM no ho permet. L’equipament està situat al carrer Països Catalans, una zona amb sòl d’ús residencial.

E.Batlle, Sils.
El consistori de Sils, dirigit per un grup independent denegarà l’obertura del centre d’acollida de menors del carrer perquè el Pla General de Sils no ho permet. Segons l’alcalde, Martí Nogué (IdS), el xalet on es vol ubicar es troba en una zona residencial i les normes urbanístiques no hi permeten un equipament social, ja que és “només una zona per viure-hi”, va aclarir Nogúé.La Fundació Plataforma Educativa és l’encarregada de la gestió del Centre Residencial d’Accio? Educativa (CRAE) de Sant Daniel de Girona i la que, havia de coordinar el de Sils juntament el Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat.
Segons Nogué, aquests van comprar l’immoble del ?carrer Països Catalans fa uns dos anys, sense saber si podrien obrir-hi el centre d’acollida de menors.Tot i això, Nogué va ressaltar que l’antic govern de CiU ja els havia negat l’obertura pel mateix fet urbanístic, però segons va afirmar Nogué, els responsables del CRAE mantenen que se’ls va “dir de paraula que podrien obrir-lo allà”. Fins i tot, l’any passat, el director de Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Josep Vin?as, va anunciar que a finals del 2008 s’inauguraria el CRAE de Sils.Nogué va voler aclarir que el municipi de Sils “vol l’equipament però en un altre espai”. I a més, va explicar que fa dos dies es va reunir amb responsables del CRAE i els va oferir diàleg i va anunciar que se’ls va proposar ubicar-lo “al centre del nucli urbà”, ja que allà estaria permès pel POUM.
Per altra banda, Nogué va remarcar que les acusacions del grup d’ICV-EUiA cap al govern silenc sobre falta de sensibilitat social són falses perquè “no diem no a l’equipament sinó que les normes no ho permeten allà”.

Diari de Girona, 10 febrer 2008

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta gent juguen amb el patrimoni de la gent sense cap mena de moral. Ara toca una fundació.S'estan lluint. Increïble. I les veus d'aguns del poble contra el CRAE, lamentables.

Són una colla de Stalinistes ple de prejudicis.

Anònim ha dit...

A més el POUM permet clarament aquesta activitat, no us deixeu enganyar.

Anònim ha dit...

xebarri2 (17:32:06) :

xibarri= marido de la neus de ids=psc el de las patatas fritas el que se cambia la chaqueta cuando más le interesa el que, actua de alcalde, cuando no lo es,
el verdadero alcalde en funciones, junto al cura al que lo unico que le interesa, son la iglesias. xebarri te guste o no te guste, el unico que save hacer politica y el que esta mejor preparado, hoy en dia en sils, es el ALBERT MIRALLES. 283 votos, el que hizo posible que vosotros esteis en minoria y goberneis en minoria

y ves desecupándo el ayuntamiento porque tu no fuiste eleguido por los vecinos
moción de censura para estos ocupas que no fuerón eleguidos y actuan de alcalcaldes, en funciones.

LNC ha dit...

POUM Article 78 a 80

Art. 78. Definició
1. Aquesta zona està formada pel teixit industrial amb coexistència amb habitatge.
2. L’habitatge estarà vinculat a l’activitat industrial.
3. Tipus d’ordenació es referirà al carrer.

Art. 79. Aprofitament urbanístic
1. Valors de paràmetres referits a: parcel·la mínima, front de parcel·la i Edificabilitat neta màxima.
Parcel·la mínima Front mín. Parcel. Edif. Neta
A6 500 m2 8 m 1,50
Art. 80. Condicions de l’edificació
1. Posició de l’edificació:
Front vial altres límits
A6 5m 2m
2. Ocupació màxima: 70%
3. Alçada reguladora màxima i nombre de plantes:
ARM n. plantes
A6 10 m PB+2P
4. La planta baixa tindrà una alçada lliure mínima de 4 m.

com es pot veure no apliquen el POUM sinó les normes subsidiàries. Nova errada de l'enganxina i ridicul en premsa de Sils. Lamentable

LNC ha dit...

les normes subsidiàries, per cert, també permeten l'activitat.

Anònim ha dit...

En la pagina Web de IDS=PSC=PSOE de 28 sitios donde puedes dejar comentarios sola mente hay seis contestados, pena penita pena es lo que dan estos que Van de SOCIALISTAS CUANDO SUS SIGLAS LO DICE TODO INDEPENDIENTES DE SILS ESTARIÁN MEJOR HUBICADOS CON ERC Y NO COMO SOCIALISTAS.