divendres, 11 de gener del 2008

Legislatura 2007-2011: un projecte a llarg plaç

El poble de Sils ja va parlar a les Eleccions del passat Maig de 2007.

Les enquestes al nostre bloc i al que escriu la Silenca - Des de Sils camí d'Ítaca - donen a entreveure que la comunitat blocaire de Sils vol ICV-EUiA entri al govern municipal. Al nostre bloc per majoria aclaparadora, i al de la Silenca més d'un 54%.

ICV-EUiA discrepa però sobre l'enquesta de l'actitud de l'Alcalde. Nosaltres creiem que l'equip de govern té possibilitats i capacitat per fer a Sils una bona gestió. I queda fora de dubte dir que confiem en la honestedat i integritat de tots els seus membres.

Nosaltres pensem però que un equip de govern amb minoria no garantizarà poder traçar unes línies estratègiques a llarg termini, i aquest procés potser es veurà aturat per la falta de fortalesa del govern municipal actual.

Una de les opcions més votades seria la coalició IDS + AMS + ICV-EUiA, però també hi ha qui pensa que s'hauria de pactar amb CiU abans que amb IDS.

Falten 57 dies per tancar les nostres enquestes... així que afanyeu-vos!

3 comentaris:

LNC ha dit...

Gràcies amics i amigues, permeteu-me dues petites puntualitzacions:

1. El bloc es diu Des de Sils Camí d'Ítaca.

2. A l'enquesta no es pressuposa una actitud poc honesta per part del ningú. Ni està amb la línia del bloc, potser si algú s'ha pres el "mal exemple anterior" en aquest sentit, no anava per aquí sinó per la forma de tractar el temes al Ple de l'anterior batlle.

petons!

LNC ha dit...

Com que veig que el tema es presta a confusió directament m'he decidit a obrir un enquesta sobre el tema de la corrupció i el mandat passat a veure què pensem els silencs i les silenques ;-)

Anònim ha dit...

Tampoc són uns resultats molt realistes...

"és com preguntar qui va al supermercat a la sortida d'un supermercat (al vostre bloc) i qui està interessat en Vallcanera entre els veïns de Vallcanera (bloc losilenc)"