dissabte, 12 de maig del 2007

Primer Pla Econòmic i Social de Sils

Benvolguts ciutadans i ciutadanes de Sils,

Des d'ICV-EUiA proposem fer un Pla Econòmic i Social amb l'objectiu que dinamitzi l'economia del municipi, respectant el medi ambient, i l'impacte de les indústries que tenim al poble a la salut pública.

Hem d'establir unes prioritats i un model pel poble, per tal que no torni a passar que el lucre d'uns pocs ens faci malgastar la bellesa que té Sils.

Jo sóc un nouvingut a Sils, però ara em sento un més del poble, i penso lluitar contra els danys que ha sofert el poble i des d'ICV lluitarem per aturar-ho.

La nostra proposta és crear òrgans de comunicació de la societat civil de Sils i l'Ajuntament.

Però no descuidarem pas l'economia del municipi. Volem un poble de Sils de qualitat, amb bons serveis públics, i nous serveis públics. I per això crearem el Pla Econòmic i Social.

És hora de ser ambiciosos, un govern d'esquerres permet tenir bones relacions amb la Generalitat i aprofundir en temes de finançament local. Les transferències de capital que rep un Ajuntament la meitat venen de la Comunitat Autònoma.

Sils amb CiU perd gas...

Aquest Pla Econòmic i Social tindria com objectiu trobar un model amb els pagesos, comerciants, industrials, empresaris, treballadors, per tal de millorar la posició competitiva del Municipi dins de la Selva i de Girona.

És hora d'engegar el motor i anar cap endavant.

Crear un òrgan de debat econòmic, amb transparència és una cosa que a Sils no ha passat mai, i mai ningú ha proposat.

Per un Sils dinàmic, innovador i amb visió de futur pels nostres fills.

Ben cordialment,

Albert Miralles i Güell