dijous, 17 de maig del 2007

ICV - EUiA i la Laguna 60 aniversari

ICV – EUiA I ELS 60 ANYS DE LA LAGUNA

El pasat 13 de Maig es va celebrar el 60 aniversari de la Laguna de Sils. Volem aclarir el que va passar perquè ningú ens pugui dir que des d'ICV – EUiA no varem intentar fer un Acte Electoral al centre del poble.

CiU des de l'Ajuntament no ens ha donat facilitats per tal de què pogués ser possible.

ICV – EUiA varem demanar la sala de la Laguna per fer un Acte Electoral el dia 13 de Maig al matí, de 10 a 13,30 i la Junta Electoral de Zona de Santa Coloma de Farners ens ho va concedir.

Varem rebre una trucada de l’Ajuntament, demanant que si era possible de trobar una solució, perquè el diumenge al matí a la mateixa hora estava programat un concert en la Laguna de la orquestra juvenil Pau Casals.

Des d'ICV – EUiA ens varem posar en contacte amb la Laura, de la Laguna, la persona encarregada d’organitzar els actes de la celebració i amb l’Ajuntament, per buscar una solució.

ICV – EUiA varem voler que quedessin clares tres coses:

1 - Nosaltres no teniem cap responsabilitat en el que havia succedit. Si la Junta Electoral de Zona ens havia concedit la sala gran de la Laguna el dia 13 al matí, es perquè algú (a l’Ajuntament de Sils) no havia fet la previsio de tenir-ho reservat per el 60 aniversari i per tant ICV – EUiA teniem legalment la sala la nostre disposició.

2 – Varem constatar que era inviable fer les dues coses al mateix dia i a la mateixa hora, al matí, l’Acte de ICV – EUiA i el concert, amb asaaig previ, exposició de fotos, pica pica …

3 – ICV – EUiA varem renunciar a fer l’Acte programat, sabent que ja no era viable demanar a la Junta Electoral de Zona La Laguna per tal de fer-lo un altre dia, perque ja s’havia acabat el termini de presentació de sol·licituds de locals electorals.

4 – ICV –EUiA varem posar dues condicions per cedir l’ús del local de la Laguna. Una que em cap cas es pogués convertir el concert en un Acte Electoral, amb paraules de alguna persona de CiU. L’altre, que abans del concert s’expliques al públic assistent el que havia passat.

Així es va fer i així s’explica perque en quedi constància.

Salutacions,

Albert Miralles i Güell