dissabte, 14 d’abril del 2007

Bona Gestió? Sils . ES i el percentatge de pisos de protecció oficial

Benvolguts companys i companyes,

És hora d'estirar les orelles a l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Sils utilitza el .ES en comptes del .CAT.

Aquest fet és una mostra més en temes de calat profund, com l'oblit del sentiment de pertanyença a Catalunya.

Adaptar-se a les noves possibilitats és una obligació dels ents públics.

Un altre tema interessant, que cal remarcar és la nul·la aportació de l'Ajuntament i la falta de compliment amb el compromís social en quan a l'habitatge.

Dels 700 nous pisos, un 15% hauria hagut de ser de protecció oficial segons els experts en la matèria. Per tant Sils hauria de disposar d'uns 105 nous pisos de protecció oficial, ja siguin en règim de venda o en règim de lloguer.

Estaríem encantats de saber que la convocatòria de l'Ajuntament arribarà a aquestes cotes socialment òptimes per ajudar als més desfavorits i amb més probabilitat d'exclusió per raons de renda. Però no és així només 7 pisos...

Per tal de garantir això, ICV-EUiA, tenim el ferm compromís de no jugar amb un tema tan important pels ciutadans i ciutadanes de Sils, i ens posarem en sintonia per recolzar a la gent més desfavorida i als joves.

Cordialment,

Albert Miralles Güell

1 comentari:

Anònim ha dit...

espero que saqueis tres concejales sois verdaderamente la unica candidatura de izquierdas y los votantes de izquierdas ya sabemos a quien tenemos que votar en las proximas elecciones municipales, es una verguenza que el señor tello diga en su eslogan que sils somos todos y que benga a las urbanizaciones a poner sus carteles cuando el era concejal estaba en contra de ellas que os boy a decir del pogreso municipal dan pena individualmente no han echo nada como oposicion conjuntamente aran menos solo se acuerdan de los vecinos el mes de las votaciones despues a dios y muy buenas tambien dan pena