dijous, 7 d’abril del 2011

POUM A LA VISTA - ABRIL 2011


POUM A LA VISTA – l’alcalde anuncia la convocatòria d’un ple per la tramitació del POUM.


ICV-EUiA-EPM ha presentat una Instància a l’alcalde de Sils el dia 7 d’abril de 2011, amb Nº de registre d’entrada 1.326.


Text presentat: Davant de l’anunci d’un proper ple per la tramitació del POUM, i per la responsabilitat que em correspon com a regidor,


DEMANA Que previ a la celebració del ple, proposa:


1.- Una reunió dels portaveus dels grups municipals amb el tècnic contractat per l’ajuntament, Sr. Listosella, on se’ns doni complida informació de tots els canvis que recull la proposta que anirà al ple, tant d’al•legacions de particulars, com dels grups municipals, com els derivats de la legislació vigent.


2.- Que l’alcalde convoqui una audiència pública, amb la publicació d’un ban, on el tècnic contractat per l’ajuntament, Sr. Listosella, doni complida informació a les persones assistents del mateix que s’especifica al punt anterior per als grups municipals.


3.- Que vista la transcendència urbanística, social i econòmica del POUM, el nostre grup proposa la celebració d’un acte públic per a que cada grup municipal expliqui la seva posició davant del POUM.


Totes les tres propostes demanem que es realitzin abans del ple per la tramitació del POUM


Sils, 7 d’abril de 2011.


Signat: Albert Miralles Güell