dissabte, 5 de març del 2011

N II - RESOLUCIO PARLAMENT CATALUNYA


Joan Boada impulsa una Proposta de Resolució signada per tots els grups parlamentaris que també demana la gratuïtat del peatge entre Sarrià de Ter i Maçanet de la Selva mentre durin les obres

El Parlament demanarà a instàncies d’ICV-EUiA la licitació i adjudicació de les obres de la N-II entre Sils, Maçanet i Caldes

El diputat d’ICV-EUiA per la demarcació de Girona, Joan Boada, ha impulsat una Proposta de Resolució signada per tots els grups parlamentaris, on es demana en primer lloc “fer les gestions necessàries davant del Govern de l’Estat per tal que acceleri la licitació i l’adjudicació de les obres de la N-II entre Sils i Maçanet i entre Sils i Caldes”.

La resolució, que demà serà admesa per la mesa del Parlament, també demana al Govern de l’Estat que mentre no estiguin finalitzades les obres, “el peatge de l’autopista AP-7 sigui gratuït en el tram entre Sarrià de Ter i Maçanet de la Selva”.

Boada denuncia en l’exposició de motius de la iniciativa parlamentària que des de fa molts anys aquestes obres de la construcció de la N-II entre aquests trams “estan aturades malgrat que el ministre de Fomento es va comprometre que abans d’acabar el 2010 es faries les noves licitacions”.

Pel diputat ecosocialista “aquesta situació provoca greus mancances de seguretat” i uns “índexs de sinistralitat molt elevats” en aquests trams de carretera. Boada qualifica les obres inacabades com una “ferida pel territori” a més de posar de relleu “la greu incomoditat als usuaris de la zona”.