dissabte, 6 de novembre del 2010

PLE ORDINARI - 4 NOVEMBRE 2010 MOCIO POLICIA MUNICIPAL


MOCIO PRESENTADA EN TRAMIT D'URGENCIA PER QUE L'ALCALDE NO LA VA INCLOURE A L'ORDRE DEL DIA, TOT I SER PRESENTADA EN TEMPS I FORMA PELS TRES GRUPS DE L'OPOSICIO, CiU, AMS, ICV-EUiA-EPM

VOTACIO DE LA MOCIO
A FAVOR : 5 VOTS - 3 CiU, 2 ICV-EUiA-EPM
EN CONTRA : 4 VOTS IdS-PM
ABSTENCIONS : 2 VOTS AMS

TEXT DE LA MOCIO APROVADA

PLANTILLA POLICIA MUNICIPAL SILS

Atès l’escrit amb registre d’entrada nº 3340, de 14 d’octubre de 2010, dirigit a l’alcalde per part del membres del Cos de Policia Local de Sils, que s’adjunta, que fa referencia a diverses mancances, de materials, d’uniformitat, de manteniment de dependències i de descontent per no haver potenciat el cos de policia local.

Atès que sembla ser que no esta previst renovar a l’agent que cobreix l'absència del personal que esta fent el Curs Bàsic a l’Institut de Seguretat Publica de Catalunya.

Atès l’escrit que Francesc Anoro, en nom de CiU, AMS i ICV-EUiA-EPM va presentar el passat 19 d’octubre, demanant una reunió urgent amb l’alcalde per rebre explicacions de l’equip de govern respecte a l’escrit ja referit dels membres del Cos de Policia Local de Sils, que s’adjunta, i que a hores d’ara encara resta sense contestació.


Es proposa al ple el següents acords:


- 1.- El ple pren en consideració les queixes i demandes del nostre cos de policia local i acorda estudiar-les i tenir-les en compte, amb la voluntat de cercar solucions satisfactòries.

- 2.- El ple encarrega elaborar als serveis tècnics municipals un estudi complert del servei de policia local que es vol oferir, tenint en compte que la policia no només s'ha d'entendre com un servei de seguretat sinó també com un servei als sectors més fràgils de la població: dones maltractades, infants, i d’altres incidències del servei, i també preveient situacions de vacances, baixes per malaltia, cursets de formació, etc., i decidir quines son les alternatives que en una situació d’austeritat millor poden assegurar un servei digne a la població. Aquesta informació ha de ser la base per la elaboració pressupostaria de l’any 2011.

- 3.- El ple acorda encarregar a l’alcalde i als serveis tècnics municipals les modificacions pressupostaries que siguin necessàries, si cal, per permetre amb càrrec als pressupostos 2010 cobrir amb urgència l'absència de l'agent que esta fent el Curs Bàsic a l’Institut de Seguretat Publica de Catalunya.