diumenge, 22 d’agost del 2010

PLE ORDINARI SETEMBRE 2010 : MOCIÓ ICV-EUiA-EPM MESURES SOLIDARIES FRONT LA CRISI


Registre entrada nº 2847 , de 21 d'agost 2010

MOCIÓ ICV-EUiA-EPM MESURES SOLIDARIES FRONT LA CRISI

Amb més voluntat d’acord que en altres ocasions, presentem aquesta moció amb algunes propostes, que posem a la consideració de tots els grups municipals.

Demanem fer possible el màxim consens per tal d’aconseguir mesures concretes i eficaces, que defensin a les persones i famílies de la nostra comunitat més castigades per la crisi.

Avancem algunes mesures, que en cas de que s’aprovés la moció, la Junta de Govern local hauria de presentar al següent ple :

- Un projecte de PLA D'OCUPACIÓ LOCAL que es financi amb la reducció de les subvencions municipals d'activitats festives i esportives.

- Un projecte per la Creació d'un FONS SOCIAL ANTICRISI, que eviti que les famílies puguin quedar-se sense subministrament elèctric o sense aigua potable, o puguin ser desallotjades dels seus habitatges per desnonament, per manca de mitjans econòmics

- Un projecte d’una CISTELLA SOLIDÀRIA, a instal•lar en els comerços que vulguin col•laborar, per recollir la solidaritat i facilitar productes alimentaris a qui els necessiti.

- U projecte d'HORTS SOLIDARIS, per demanar la col•laboració de propietaris que facilitin aquesta activitat amb l'aval de l'ajuntament.

El grup municipal ICV-EUiA-EPM proposa al ple d’encarregar a l’equip de govern la presentació al proper ple municipal, ordinari o extraordinari, d’un seguit de propostes per fer front solidàriament a la crisi.

Entre d’altres, un pla d’ocupació local per persones aturades amb determinada antiguitat al cens municipal, i un fons social anticrisi, finançats amb la reducció de subvencions d'activitats festives i esportives, entre d’altres.

Un projecte de cistella solidaria per la recollida d’aliments i la seva distribució.

Un projecte d’horts solidaris per facilitar aquesta possibilitat a persones i famílies.


Sils, 20 d’agost de 2010.

1 comentari:

maciste ha dit...

veo que es muy bueno esta mocion haber que dicen los del gobierno socialista ya que segun en vecin@s de vallcanera sale lo que cobran los cuatro y encima tienen dos sueldos y hay gente que no tiene ni ingresos. por mi yo votaria si gracias