divendres, 4 de setembre del 2009

NOTA CONJUNTA MOCIO CENSURA‏

SILS

COMUNICAT DE PRENSA CiU, AMS – AM, ICV-EUiA-EPM


Reunits els tres grups municipals a l’oposició de Sils, CiU, AMS-AM i ICV-EUiA-EPM, per tal de prendre una decisió sobre la proposta de moció de censura que venia plantejant-se des de començament d’estiu, hem decidit donar una explicació conjunta del resultat de la reunió.

En primer lloc, donar a conèixer que la decisió ha estat no presentar de moment l’esmentada moció. Malgrat l’intent per part dels tres grups, encara no han madurat les condicions per fer-ho possible.

El que avui no és possible encara, no renunciem a que ho sigui demà. Els tres grups mantindrem viva aquesta alternativa.

Continuarem fent front a una situació de desgovern i d’inestabilitat a causa de la representació en minoria de l’actual equip de govern d’IdS, de la seva prepotència i de la seva falta de comunicació i transparència.

Fruit de les converses mantingudes, hem tret diferents aspectes positius que volem posar de manifest els tres grups a través d’aquest comunicat:

- 1. El procés i els contactes ens han permès conèixer- nos millor i, per tant, malgrat les diferències de criteri, acostar posicions davant de temes que podem considerar cabdals per al conjunt del poble.

- 2. Iniciar un procés de col•laboració ferma, per tal de recordar a l’equip de govern que, en conjunt, les tres forces representen una majoria de la població, fet que es manifestarà davant de possibles actuacions arbitràries de l’equip de govern.

- 3. Encetar un procés de reunions periòdiques conjuntes per a valorar l’acció de govern i actuar conjuntament quan s’escaigui.

- 4. Des de cada regidoria i en funció del possible cartipàs previst en cas d’haver arribat a un acord, fer-ne un seguiment exhaustiu per tal d’exigir una informació acurada i els resultats de l’activitat d’aquesta, com un govern a l’ombra.

- 5. Elaborar conjuntament aquesta nota de premsa.


CiU - AMS-AM - ICV-EUiA-EPM

4 de Setembre de 2009.