dilluns, 6 de juliol del 2009

POUM - VOLEM TOTA LA INFORMACIÓ

AJUNTAMENT DE SILS – INSTÀNCIA ENTRADA EL 7 DE JULIOL 2009

En Alberto Miralles Güell, NIF 38.474.476 F, representant del grup municipal d`ICV-EUiA-EPM, amb domicili al carrer

EXPOSA :

Amb data Juny 2007, l`equip redactor del POUM va elaborar un “Informe sobre les al•legacions presentades en el tràmit d`informació pública de l`aprovació inicial del POUM de Sils”.
Amb data Juny 2009, l`equip redactor del POUM va elaborar un altre “Informe sobre les al•legacions presentades en el tràmit d`informació publica de l`aprovació inicial del POUM de Sils”, que te diferencies respecte l`anterior.
En el informe de l`equip redactor elaborat el Juny 2009, reiteradament apareix la frase “El document per l`aprovació provisional incorpora ...” “En el document per l`aprovació provisional es redueix ...”En el document per l`aprovació provisional el sector s`amplia ...” , etc, etc. Veieu les al•legacions no 1850, 2148, 2404, etc, etc, ...
Queda clar que hi ha un “Document” elaborat per l`equip redactor per l`aprovació provisional del ple i que lògicament deu ser en coneixement de l`alcalde, com alcalde i com regidor d`urbanisme.
Està clar que en el període d`informació pública i al•legacions aquest “Document”podrà tenir modificacions, i que en tot cas serà finalment el ple municipal que haurà d`aprovar, per majoria absoluta, l`últim tràmit municipal del POUM, l`aprovació provisional, per passar després a la comissió provincial d`urbanisme.
Atès que ja està iniciat el període d`informació pública del POUM i que està previst que finalitzi el 31 de juliol, hi han mancances d`informació que haurien de subsanar-se de forma urgent per garantir la major claredat i transparència del procés.
Atès que pel desenvolupament de les seves funcions i responsabilitats de regidor ho considera necessari.


DEMANA :

1- Rebre informació, copia per escrit o suport electrònic, del “Document” a que es fa reiteradament referència per part de l`equip tècnic redactor del POUM en el segon informe sobre les al•legacions presentades, de Juny del 2009.

2.- També informes de l`equip redactor del POUM sobre els informes d`organismes emesos i de totes les modificacions que s`han inclòs en el projecte actualment en fase d`informació publica i al•legacions.

3.- Calendari de convocatòries de les reunions per veïnats.

4. - Que tota aquesta informació estigui disponible per la ciutadania a la web municipal.

5. - Que la web municipal publiqui tota la informació actual del POUM en l’espai que apareix com a referència a la pagina principal ( POUM – Pla d`Ordenació Urbanística – Tota la informació), i es traslladi des d`on es ara, que queda molt amagada, amb dificultats de trobar-la.


La qual cosa espera obtenir.

Sils, 7 de juliol del 2009.

I L . L M . ALCALDE PRESIDENT DE L` AJUNTAMENT DE SILS