divendres, 15 de maig del 2009

MOVILITZACIONS EN MARXA - AMPA JACINT VERDAGUER 15 DE MAIG 2009



AMPA CEIP JACINT VERDAGUER DE SILS

E.mail - ampasils@gmail.com
Telf - 627.403.352
WEB - www.ampasils.org

Mares i pares:
Ahir vàrem reunir-nos en l’assemblea a la sala La Laguna amb l’assistència del Delegat Territorial d’Educació i el que és millor, AMB UNA MOLT BONA ASSISTÈNCIA DE SILENQUES I SILENCS.

Un cop acabat el torn de preguntes i a petició dels membres del Consell Escolar Municipal de Sils, es va fer un torn obert de propostes de les persones assistents, per tal de fer que la nostra reclamació sigui escoltada i donar suport de cara a la reunió que el proper dia 21 d’aquest mes mantindran els representants de l’Ajuntament (alcalde, regidor educació i representants de l’oposició) amb el Conseller d’Educació i el propi Delegat Territorial.
S’ha arribat a l’acord de promoure les següents accions:

1. El proper dia 21 (dijous), a l’hora de la reunió, desplaçar-nos el major nombre de persones possibles a la seu de la Conselleria d’Educació a Barcelona, mitjançant autocars que posarà a disposició de tothom que vulgui i pugui anar-hi el propi Ajuntament.
El propòsit d’aquesta acció és donar recolzament, als nostres representants en el moment mateix de la reunió, expressar la nostra protesta i cridar l’atenció dels mitjans de comunicació que hi estiguin presents. Quants més serem, més se’ns veurà, més se’ns sentirà i més ressò tindrem..
Per a tal fi volem que tothom que pugui porti una samarreta amb el text “Volem la nova escola a SILS, ja!!”. En cas de no tenir samarreta podeu portar un cartell tipus el que us vàrem passar ahir. També podem portar algun “instrument” musical per fer xivarri i cridar, encara més, l’atenció.
Cal que us apunteu, per saber quants autocars necessitem, enviant-nos un correu electrònic (el teniu a dalt), indicant el nom i cognoms de les persones que volen participar-hi.
Els horaris no els sabem encara, però caldrà estar a Barcelona sobre les 9:30 hores del matí. Us passarem més informació de seguida que la tinguem.

2. El proper dia 17 (diumenge) durant La Festa de les Flors, podreu pintar les vostres samarretes (cal que cadascú es porti la seva) si us apropeu a la zona on l’AMPA farà l’acte del IV Llibre Gegant de Sils (zona Ajuntament), on disposareu de taules i pintures per fer-ho, a partir de les 11:00 del matí i fins les 14:00 hores.

3. Recollida de signatures pro “Volem la nova escola a SILS, ja!!”. Estan disponibles els fulls a l’Escola, l’Ajuntament, la Llar d’infants, l’Estanc, la Ludoteca, el Centre Cívic i el Poliesportiu Municipal. Tothom s’hi pot afegir (tinguin o no mainada a l’escola) i quantes més en tinguem millor, ja que seran entregades al Conseller el proper dia 21. També tindrem fulls durant la festa del IV Llibre Gegant de Sils.

4. Tallada de la carretera C-63 al davant de l’Ajuntament: A les 12:00 del migdia tallarem la carretera durant 5 minuts per expressar el nostre malestar i protesta. Porteu cartells, pancartes, “instruments” musicals ... el que tingueu, ja que esperem que hi hagi algun mitjà de comunicació cobrint l’acte.

PER UN ENSENYAMENT DE QUALITAT! VOLEM L’ESCOLA NOVA A SILS, JA!

1 comentari:

LNC ha dit...

Mobilització !!!