divendres, 23 de gener del 2009

SUPERMERCAT - ESTUDI DE DETALL



Els Estudis de Detall s’han de tramitar d’acord amb el que preveuen les articles 64 i 65 de la refosa de textos legals vigents a Catalunya en matèria urbanística (DL. 1/1990):
- Publicació en el DOGC o en el BOP.
- Informació pública, en aquest cas 30 dies.
- Presentacio d`al·legacions.
- L’aprovació definitiva, sense aprovació provisional, de l’Ajuntament (Ple).

En aquest cas, en la nostre opinio, l’informe previ dels Serveis Territorials d’Urbanisme no és prescriptiu ni obligatori.

Però, donades les circumstàncies excepcionals de la tramitació i la preocupacio social i ciutadana en aquest asumpte, i tenint en compte els dubtes que de forma objectiva planen sobre la gestió d’aquest afer per part de la Junta de Govern local i dels tècnics municipals, creiem necesari donar el major rigor possible i seguretat juridica a la resolucio del estudi de detall.

Per tant, el nostre grup que ja ho va proposar al ple del dia 22 de gener, ara ho fara formalment de proposar a tots els grups municipals que es trameti l’estudi de detall als Serveis Territorials d`Urbanisme de Girona, i no s’aprovi definitivament l’estudi de detall per part del ple municipal sense l’informe favorable dels Serveis Territorials d`Urbanisme de Girona.

GRUP MUNICIPAL ICV-EUiA-EPM

3 comentaris:

Anònim ha dit...

URBANISME DE REPÚBLICA BANANERA ?:

Les normes urbanístiques de Sils diuen literalment que per a concedir llicències d’obres a la parcel·la del Nyap calia l’aprovació PRÈVIA d’un estudi de detall, ho consideren INDISPENSABLE. Calia presentar aquest document ABANS de construir el Nyap. A més, a més, s’havia de presentar un projecte únic per a TOTA la parcel·la. Res d’això es va fer. Per què?

http://silsdelaselva.files.wordpress.com/2008/11/68.jpg
http://silsdelaselva.files.wordpress.com/2008/11/69.jpg

Si s’hagués presentat l’estudi de detall, els veïns haguessin tingut 30 dies per a mirar el projecte i els plànols, per a buscar assessorament sobre la legalitat d’aquell brutal mur de 8 metres arrambat contra el carrer, etc., etc. Haguessin tingut dret a presentar al·legacions. Se’ls va privar d’aquest dret bàsic. INDEFENSIÓ absoluta.

Al desembre, l’alcalde deixa acabar les obres exteriors de la nau industrial i li redacten un curiós decret d’alcaldia (parem les obres perquè esteu removent terres i ara presenteu-nos els papers de la nau industrial que en el seu dia no vau lliurar).

L’empresa, a correcuita, presenta un estudi de detall, fora de tot termini legal i una junta de govern IdS li aprova “inicialment”, quan més depresa millor.

Si podeu, no us perdeu la lectura de l’estudi de detall, en especial quan tracta de les “tres possibles situacions”.

Si això no és urbanisme de República Bananera, que algú ens ho expliqui!

I la jugada contínua. Ells deuen tenir clar que funcionarà (?). Tenen molt diner privat i públic per a contractar assessors i advocats. Compten amb la col·laboració d’alguns polítics locals que diuen que saber de normes d’urbanisme no és la meva feina.

Creiem que l’estudi de detall no s’hauria de discutir ni analitzar, simplement NO S’HAURIA D’ADMETRE A TRÀMIT. S’havia de lliurar abans de concedir les llicències, abans de iniciar les obres. És com fer una casa i, un cop aixecada, lliurar el projecte i els plànols per a intentar legalitzar-la.

No a la regularització fraudulenta del Nyap!

Anònim ha dit...

Anònim ha dit...
Peluquera sois una pandilla de vividores que solo buscais buestros intereses.

menos mal que los vecinos ya se estan dando cuenta de vuestra demagogia.

vecinos fijaros si es fuerte lo de estos de IDS-PSC-DE SILS que en con el nuevo POUM NO LA ONU quedrán aprobar lo de los terrenos del Alcalde para que se pueda construir con más altura.

Este es el Verdadero interes que tienen todos estos TUNANTES de IDS-PSC DE SILS.

DIMISIÓN DIMISIÓN DIMISIÓN FUERA DE NUESTRO AYUNTAMIENTO ESTAIS ARUINANDO NUESTRO PUEBLO CON TANTOS JUICIOS PENDIENTES.

Y LAS INDEMNIZACIONES QUE LAS PAGUEN LOS QUE SE LLEBAN LAS COMISIONES QUE NO SON OTROS QUE EL ALCALDE CON SU EQUIPO DE GOBIERNO COMO EL SECRETARIO Y LOS TECNICOS MÁS LOS DE CIU DE LA LESGISLATURA PASADA.

ESTOS SON LOS QUE TIENEN QUE PAGAR LAS INDEMNIZACIONES QUE SE TENGAN QUE PAGAR.

NOOOOOOOO LOS VECINOSSSSSSSS DE SILS.

DIMISIÓN DIMISIÓN

Anònim ha dit...

Noguè eres un impresentable se te ha subido el poder a la cabeza y piensas con el culo, los tres de tu lado solo hacen el ridiculo, son tres mentecatos que no saben donde tienen la mano derecha.
Estais hundiendo el pueblo iros ja a tomar por.......y que os aconpañen los de CiU.Otros inpresentables que no tienen ni moral ni vergüenza Xicu vete hacer sofritos que tu mismo dices que de eso si que entiendes, Marga y ribas meten la cabeza debajo de la ala no esprecupeis ya os la sacaran. más pronto que tarde