dijous, 15 de gener del 2009

PROPER PLE - INSCRIPCIONS LLAR INFANTS SILS

PUBLICITAT INSCRIPCIONS LLAR INFANTS SILS

MOCIÓ ICV-EUiA-EPM


Davant les demandes de persones interessades, que en nombroses ocasions ens han manifestat el seu interès a inscriure a les seves filles o els seus fills a la Llar d `infants de Sils.

Després que en diverses comissions informatives i plens la junta de govern local manifestés que no ha donat cap ordre per impedir les noves inscripcions.

Vist que són molt poques les noves altes en aquest centre escolar i que esta molt per sota de les seves possibilitats reals.

Atès que aquest servei municipal aquesta actualment infrautilitzat.


ICV-EUiA-EPM proposa al ple el següent acord:


L'Ajuntament posarà immediatament en marxa una campanya informativa a tota la ciutadania de Sils i localitats properes per oferir places de la llar d `infants de Sils.

Aquesta campanya consistirà a difondre aquest text, que sera publicat com BAN municipal, tal i com es va fer amb el transport escolar:

AVÍS - PLACES DISPONIBLES A LA LLAR D `INFANTS DE SILS

OBERTA INSCRIPCIÓ A L'AJUNTAMENT DE SILS

DE DILLUNS A DIVENDRES - DE 8 A 14 HORES, DISSABTES DE 9 A 13.


Aquest text serà publicat en els taulers d'anuncis municipals i en un lloc visible de la pàgina principal de la web municipal.

Es distribuirà també entre les famílies de la LLar, de l'escola i l'institut de Sils.

A més s'editarà un full informatiu de la mateixa manera que quan es fa publicitat d'algun acte municipal i es distribuira per tots els veïnats de Sils.

Sils, 13 de gener de 2009.