divendres, 12 de setembre del 2008

LLAR INFANTS LA QUITXALLA

ARTICLE ICV-EUiA-EPM PUBLICAT AL QUADERN DE SILS

No es pot faltar a la paraula, menys si està per escrit.

El govern en minoria de IdS-PM ha acomiadat dues educadores de la Llar d`infants de Sils. Com a punt final de la seva incapacitat de gestionar el conflicte, tenim dues persones acomiadades, dues empleades municipals acomiadades, per primera vegada en la història local.
Aquest dubtós mèrit s'ha d'atribuir en exclusiva a l'Alcalde de Sils i a l'equip de govern.
Tot el món està d'acord en que el problema de la Llar d`infants ve de lluny, però lamentablement la intervenció de l'equip de govern no ha fet més que empitjorar-lo.
L'equip de govern encarregà un estudi a una empresa, ESCALER cooperativa, que no ha estat publicat ni donat a conèixer a les educadores ni a les famílies usuàries de la Llar d'infants.
Si aquest estudi no es publica en breu en la web municipal, el nostre grup el publicarà en el blog La Veu de Sils (http://laveudesils.blogspot.com/).
Aquest estudi famós i desconegut té un apartat final de conclusions que recomana la privatització de la gestió de la Llar d`infants, diu:
"Proposem que és faci l`aposta per una gestió indirecta del servei".
Aquest estudi esta datat el Maig 2008.
Hi ha un altre escrit, amb el logotip del Ajuntament de Sils i amb peu de firma a nom de l`Alcalde, Martí Nogué Selva, de 12 de Juny de 2008, titulat:
"Actuacions previstes a la Llar d`infants La Quitxalla".
Aquest escrit va ser lliurat en mà en una reunió als portaveus de tots els grups municipals i en ell diu :
"es valora que el sistema de gestió indirecta del servei públic és la forma mes adequada per resoldre el problema i guanyar en qualitat".
Contínua l'escrit dient que:
"en aquest tipus de contracte la titularitat del servei la conserva l`Administració, però la gestió estarà assumida i dirigida per una fundació, entitat o empresa especialitzada en aquest tipus d`activitat".
I desprès, aquest document de l'equip de govern, amb el nom del Alcalde, Martí Nogué Selva, diu:
“D`AQUESTA MANERA GARANTIM TOTS ELS LLOCS DE TREBALL, i és millorarà el servei".
Si en breu plaç no és fa públic aquest escrit en la web municipal, el farem públic nosaltres a La Veu de Sils.

Al llarg de tot aquest assumpte el nostre grup ha mantingut una posició de no acord amb la privatització, de no acord amb els acomiadaments i de buscar una solució de consens al conflicte.
Per al nostre grup aquesta solució passaria perquè a la Llar d`infants s'adoptés el mateix criteri que a les escoles publiques pel mandat de director/directora, que no són càrrecs vitalicis sinó de duració determinada i a partir d'un projecte de direcció.

Cristina Simo Alcaraz i Albert Miralles Güell, grup ICV-EUiA-EPM.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara no he sentit la vostra resposta ( SI o NO ) a la pregunta que us va fer l'alcalde en el ple de si per 20 nens matriculats, vosaltres , els tres grups que vau presentar la mocio ; mantindriau les 5 educadores i aixi incrementar el deficit de la llar.
Cal que el poble sàpiga les vostres respostes i ven CLARAMENT.
Fins el dia d'avui, no les heu dit

Anònim ha dit...

Aquesta com escriu deu ser la que porta el bloc d'IDS, la de l'ONU i el POUM, mentre en cordobés para a l'hort.

El que ha fet el govern (I ELS TÈCNICS) és enganyar i desprestigiar la llar d'infants per fer baixar les matriculacions mentre augmenta la població (únic cas mundial)

Han aprofitat unes discrepàncies normals en un grup per INVENTAR-SE UN PROBLEMA, despatxar educadores.

l'ACES, que diu? ja li va bé la ludoteca ?? ;-)))

Anònim ha dit...

HAN APLICADO IDEAS DE BOMBERO A UNA GUARDERIA

Anònim ha dit...

Molt xerrar , pero de contestar a la pregunta del Sr Alcalde res de res

Anònim ha dit...

No hay peor ciego que el que no quiere oir. primero el alcalde se reune con los padres y veta al Albert y luego pregunta, si con 18... menuda cara.. si hay 18 es pq ustedes los independientes lo han provocado,

Anònim ha dit...

Jo no vaig estar al ple, però no calen paraules per respondre una pregunta que te resposta per si sola i a més crec que és una pregunta estupida. Si l'anterior equip de govern va haber de plantejar-se fer una llar d'infants perquè no hi cabia la mainada i era menor el nombre d'infants d'un fins a tres anys a Sils que ara. És evident que hi hagut una mala gestió no???. I per tant el que cal es posar en marxa la moció que ha fet l'oposició i deixar-se d'osties!!.

Anònim ha dit...

Yo sí que estuve en el Pleno y el que no sabia constestar es el alcalde al Miralles cunatas veces se votó lo del transporte escolar. Otra de las mociones que puso nerviosos a los independientes

Anònim ha dit...

se sap qui va fer aquest estudi, pel que veig i he llegit, potser resultarà que la entitat que ha fet aquest estudi, agafarà la gestió de la Llar d'infants

Anònim ha dit...

El poble n'està fart dels Independents!.
La majoria del poble no els vol. De fet, ells no representen a la majoria...A veure que feu els de l'oposició!!!.

Anònim ha dit...

Donç quedar-se a l'oposició perque el poble no els vol ni veura