dilluns, 7 de juliol del 2008

TRANSPOR ESCOLAR GRATUIT A SILS

PLE MUNICIPAL ORDINARI 3 DE JULIOL 2008.

Resultat de les mocions presentades per ICV-EUiA-EPM:

Moció transport escolar - el curs 2008-2009 es proposa que es mantingui el servei actual de transport escolar, a càrrec del Departament d´Educacio de la Generalitat i del consell comarcal de la Selva.
Si finalment aquests organismes no assumeixen el cost, que l'Ajuntament posi els mitjans|medis necessaris per mantenir el servei sense cost per a les famílies.
VOTACIÓ - A favor : ICV-EUiA-EPM (2), AMS (2), CiU (3), Abstencions : IdS-PM (4).
La moció queda aprovada.
D'acord amb la moció, l'Ajuntament de Sils abonarà la part corresponent a les famílies, que segons la nota del consell comarcal de la Selva són 178 € per usuari en el curs 2008-2009
.

Moció declaració de béns - la proposta és que es publiquin a la Web municipal les declaracions de béns de l'equip de govern i dels regidors/es, com un element de transparència i per donar garanties a la ciutadania de moralitat publica, basant-se a l'Art. 75.7 modificat, de la llei del sol i seguint l'exemple de Sevilla, que ja venia fent-lo. Sevilla està governada per un govern PSOE-IU.
VOTACIÓ - A favor : ICV-EUiA-EPM (2), AMS (2), En contra : IdS-PM (4), Abstencions : CiU (3)
Empat a quatre vots. La moció queda rebutjada pel vot de qualitat de l'Alcalde.

Moció per a la publicitat de les convocatòries ordinàries i extraordinàries dels plens municipals - es proposa la convocatòria dels plens a la Web municipal, als taulers d'anuncis i amb megafonia, així com publicar a la Web les actes de totes les reunions, incloses les comissions informatives.
VOTACIÓ - A favor : Tots els grups, per unanimitat. La moció queda aprovada.

Moció ajuts socials - es proposa que el regidor de política social defineixi una quantia econòmica global i un procediment perquè aquesta ajuda arribi a les persones que puguin tenir dificultats per fer front als pagaments per mantenir l'habitatge habitual, en col•laboració amb els serveis socials.
VOTACIÓ - A favor : ICV-EUiA-EPM (2), En contra : CiU (3), IdS-PM (4), Abstencions : AMS (2).
La moció queda rebutjada.

Moció per una emissora de ràdio i un butlletí mensual d'informació municipal - es proposa fer un estudi durant 2008 per avaluar les possibilitats de posar en marxa aquestes propostes, garantint-se la participació ciutadana i dels grups municipals cas de posar-se en funcionament.
VOTACIÓ - A favor : ICV-EUiA-EPM (2), En contra : IdS-PM (4), Abstencions : AMS (2), CiU (3)
La moció queda rebutjada.

Moció servei bus a les urbanitzacions - es proposa fer un estudi durant 2008 per avaluar les possibilitats de millora, amb més parades i més freqüència del servei fins a totes les urbanitzacions, de dilluns a diumenge.
VOTACIÓ - A favor : tots els grups, per unanimitat. La moció queda aprovada.