dissabte, 28 de juny del 2008

PLE 3 JULIOL - AJUTS SOCIALS

MOCIO PRESENTADA PEL NOSTRE GRUP PEL PROPER PLE ORDINARI

Moció d’ICV-EUiA-EPM: Ajuts socials.

Vist el gran nombre de persones i famílies afectades per les contínues pujades de les hipoteques i els lloguers que posen en risc la continuïtat de mantenir-se en el seu habitatge habitual,

el grup d’ICV-EUiA-EPM proposem al ple, seguint l'exemple d'altres municipis catalans que ja ho han fet, l'adopció del següent acord:

Dotar-se d’una partida, la quantia total de la qual queda en mans del regidor de política social, per fer front a les possibles dificultats de ciutadanes i ciutadans de Sils que no puguin fer front a les despeses per mantenir el seu habitatge habitual situat en nostre terme municipal.

Que el regidor de política social instrumenti els mecanismes necessaris per posar en marxa aquesta ajuda, en col•laboració amb els serveis socials.

Sils, 20 de juny del 2008.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Si aquesta gent va firmar una hipoteca que no corresponia la resta de ciutadans hem de veure minvada l'aportació municipal a despesa comuna?


Això li dieu a la mare ICV-EUiA que governa al Parlament o millor al curtet d'en ZP!

LNC ha dit...

aquesta gent va signar hipoteques amb una valoració de mercat per una taxadora reconeguda pel banc d'espanya. L'electoralisme de ZP ara ens aboca a una crisi econòmica amb una política econòmica nefasta, si les famílies no reben ajuts d'aquesta mena la crisi serà encara pitjor i el municipi pateix les conseqüències en bé en despesa presupostària, bé en conflictivitat social. Una bona proposta, doncs, vista la manca d'habitage social a Sils.

LNC ha dit...

Estatut d'Autonomia de Catalunya:

ARTICLE 26. DRETS EN L'ÀMBIT DE L'HABITATGE

Les persones que no disposen dels recursos suficients tenen dret a accedir a un habitatge digne, per a la qual cosa els poders públics han d'establir per llei un sistema de mesures que garanteixi aquest dret, amb les condicions que determinen les lleis.

Anònim ha dit...

m'asembla que us penseu que l'ajuntamnet es rauxa, no deie-ho el de ICV que estem en periode de vaques flaques? si l'aljuntamnet no te ingressos tampoc pot lleçar els diners, ni en pagar transport escolar, ni en pagar la casa a qui no pot, i si creie-ho oportu qie l'equip de govern renuncii al sou`penso que es just que hi renunciin tots els regidors de la corporacio municipal, o no?

Anònim ha dit...

Este debe ser el Cordobés o su mujer, que con su habitual ignorancia, quiere comparar grupos que cuestan más de 6.000 € al mes entre 4 concejales (IDS) con otros que no llegan ni a 1000 €, los otros 7 concejales.

Los que se piensan que el Ajuntament es jauja son los de Can Celdoni, el de los pisos en Mallorquinas, y los sueldos astronómicos sin dedicación exclusiva del gobierno municipal.

Anònim ha dit...

el que jo no entenc es com Vallcanera, que segons diuen esta farta de pagar coses, ara estigui d'acord amb ICV en pagar a més la casa a la gent que no pot, no tenen prou feina a pagar les obres de la seva urbanitzacio?

Anònim ha dit...

Que va! si ja no es fan, resulta que ja estan fetes (no com a Can Cabirol) Sembla que tot allò de l'aigua era perquè alguns propers i properes a IdS no acabaven de vendre les seves construcions i volien fer obres a càrrec dels i les parcel.listes.

A Vallcanera som solidaris i solidàries però no idiotes.

Trobo molt encertats aquest ajuts a les famílies que en moments de dificultats poden trobar garantida la seva permanència a casa seva.

LNC ha dit...

El que és estrany és que a Cunit un govern del PSC i el PP aprovin aquesta moció i aquí a Sils, s'entestin a dir que no tenen un duro i contractar advocats, comprar tractors i posar-se aquest sous...

Anònim ha dit...

Per què els d'IdS parlen com si només es votés ICV a Vallcanera ?
Al poble també els votarem.
Enhorabona, Albert i Cristina, per la vostra activitat que ajuda a despertar l'esquerra silenca.

Anònim ha dit...

Ese es el discurso de IDS de cara a la galeria, a escondidas esta mañana ha estado con el Roca almorzando y haciéndose el simpático en CAN RAY de Vallcanera, alguna cosa le han dicho que no le ha gustado, por eso.. je je je

Anònim ha dit...

N'hi ha que en tal que els ho paguin tot diuen sempre que sí.


No crec que a Sils treguin tants vots...

Anònim ha dit...

Ja es veurà, cada cop tene més suport .