dimecres, 2 de gener del 2008

Properament: Crítica a la gestió económica d'IDS a Sils

En quan a la política fiscal municipal no se li sol donar importància, però des d'ICV-EUiA creiem que pot resoldre problemes i pot reflectir els valors que un govern local té.
Expansión 2-1-2008

Avui a Expansión ha sortit publicat un dels grans riscos dels Ajuntaments a Catalunya, la desacceleració de la construcció que posa en qüestió pràcticament un terç dels ingressos municipals. Sils, no n'és una excepció. Hem d'estar preparats... però de moment els tipus impositius de l'Ajuntament no responen a aquests temes, i se segueix per una política fiscal continuista. No cal dir, que Sils supera actualment el impost de la contribució - o IBI - d'algunes de les principals ciutats i pobles del nostre país, actualment amb un 0,77% d'IBI.

Properament presentarem alguns temes de debat sobre la gestió econòmica i financera de l'Ajuntament de Sils que opinem que tots els ciutadans i ciutadanes haurien de saber.

1 comentari:

LNC ha dit...

Dels impostos i altres tributs que recull l'administració de l'activitat privada es financien els programes socials i les inversions públiques per tal de redistribuir les rendes i el serveis. Si minven els ingressos, o bé ha disminuir la despesa pública o bé s'ha d'augmentar l'endutament, que és deute futur. Molt encertat iniciar aquest debat. Quin model volem?