dijous, 24 de gener del 2008

Pressupost 2008 i la Transparència

Benvolguts ciutadans i ciutadanes de Sils,

Estem treballant en un escrit sobre el pressupost 2008 de Sils que publicarem a La Veu de Sils.

Ser transparent va més enllà de penjar els capítols de 1 a 9 d'ingressos i despeses.

Volem comentar que ENCARA no hem rebut la informació detallada per part d'IDS dels impostos desglossats (IBI, plusvàlua, IVTM, etc) ... i creiem que és bo dir-ho perquè tothom sàpiga que el secretisme i la falta de transparència segueixen instal·lats a l'ajuntament de Sils.

Les seves raons tindran.

Nosaltres com a grup de la oposició volem dir-hi la nostra i aportar el que poguem per tal de què Sils tiri endavant.

Tenim molt clar per qui treballem, per Sils.

La nostra voluntad és de cooperar amb IDS, o qui hi hagi al govern local, per tal de sumar esforços i energies per millorar les finances públiques, els serveis públics municipals i el que es pugui.

Ja es poden imaginar quin interés tenim des de la oposició, sinó cap altre d'aportar i sumar esforços per fer que el poble es converteixi en el màxim exponent de la comarca de la Selva.

Creiem que el Martí és un bon alcalde, però des del nostre partit intentarem fer política per tal que la transparència s'obri camí i la relació entre els diferents grups prosperi. I orientarem, en la mesura del possible, a IDS cap a l'esquerra catalanista que demana el poble de Sils.

Estem pendents de tenir reunions a nivell de portaenveus.

I desitgem que les relacions entre tots el grups siguin cordials i sense friccions, ja que és entre els representants electes que hem de fer política.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si ja comencen els rumors d’interessos obscurs des del govern és que res ha canviat, poca cultureta democràtica i trits imitadors d'en Rovira amb publicitat de Juntes de compensació. Habitatge protegit Ja!

Moció de censura és una solució i l'enganxina a seure on li toca, en tauleta apart i no al lloc de regidors i regidores i no donar lleis i sentències per llegides sense còpia a les representants electes.