dimecres, 29 de juny del 2011

NOTICIES DEL PLE EXTRAORDINARI 28 DE JUNY 2011.


PLE EXTRAORDINARI 28 DE JUNY 2011.

Mentre que es publiquen les actes, destaquem algunes coses del ple.
El més significatiu ha estat els nomenaments i les retribucions, que han estat totes aprovades per la majoria absoluta de IdS-PSC i l’abstenció o el vot en contra de tots els grups de l’oposició.
L’alcalde ha nomenant quatre tinents d’alcalde, el màxim que li permet la llei.
- 1r Tinent d’alcalde – Joan Cot Porcell, 2n Andreu Arredondo Rodríguez, 3r Mª Josep López Ruiz, 4rt Mª Merce Pascual Fontanils
Per tant, queden dos regidors dels set de IdS-PSC fora de l’equip de govern, i de les indemnitzacions que cobraran els membres de l’equip de govern per cada reunió.
Solució, es fa una contractació per dedicació parcial, de 20 hores a la setmana, sense cap control, horari flexible com diu l’alcalde, i un salari de 900 € al mes, per en Carles Taberner i na Mª Dolores Jurado Garcia.

Les indemnitzacions queden així, comparativa abans i ara depres del ple:
PLE ALCALDE - pasa de 400€ a 300€ ara.
PLE REGIDORS - de 200€ a 100
COMISSIONS INFORMATIVES ALCALDE - de 250€ a 175
COMISSIONS INFORMATIVES REGIDORS - de 150€ a 75

JUNTA DE PORTAVEUS ALCALDE - de 250€ a 250
JUNTA DE PORTAVEUS 1 REGIDOR CADA GRUP - de 150€ a 150
JUNTES DE GOVERN ALCALDE - de 275€ a 275
JUNTES DE GOVERN TINENTS ALCALDE - de 175€ a 175
MESES CONTRACTACIO ALCALDE - de 200€ a 200
MESES CONTRACTACIO TINENTS ALCALDE - de 130€ a 130

Les reunions de la junta de govern estan previstes cada 15 dies, pro ja es va dir que pràcticament es faran una cada setmana. Els plens ordinaris seran cada dos mesos. Ja podeu anar calculant.
Com es pot veure, pràcticament es mantenen les retribucions de l’alcalde i l’equip de govern i es redueixen les de l’oposició.
A preguntes del nostre grup, l’alcalde va respondre que el criteri és de “no increment de la despesa”, cosa que sembla molt difícil amb la proposta presentada.
Un altre novetat en relació amb les retribucions és el canvi en la comissió especial de comptes, on fins ara només hi havia l’alcalde i un regidor/regidora per cada grup i ara, en seran membres els 13 regidors/regidores del ple, el que clarament està pensat per incrementar les retribucions dels regidors i regidores del grup de l’alcalde.
En fi, esperem que tinguin el mateix cel en arreglar els problemes de la gent del poble que han tingut en arreglar les seves coses. Tant de bo.